Dienst zondag 23 juni 9:30
: Dhr. C. v.d. Voorde
Organist                  : C. Hakkert
Koster                      : S. Spuijbroek

Bij deze dienst heten Dhr. v.d Voorde welkom. We wensen elkaar een gezegende dienst toe. We zullen ons tijdens deze dienst ook voorbereiden op het Heilig Avondmaal dat we op 30 juni hopen te vieren. We zullen dit doen door het eerste deel van het formulier te lezen over de zelfbeproeving.
Livestream en kerkomroep:
De kerkdiensten zijn thuis te volgen via livestream en via de kerkomroep. Toegang, live en desgewenst ook later, verkrijgt u via www.hervormdegemeenteWaspik.nl.
Livestream:
Zoals u heeft kunnen merken zat het niet altijd mee met de techniek. Afgelopen zondag was er een goede uitzending. Iedereen hartelijk bedankt voor alle hulp en moeite die gedaan is om dit voor elkaar te krijgen. Thuis wordt de liturgie net zo gepresenteerd als in de kerk. Het livestream team wisselt tussen de liturgie en de camera. Wij hopen dat dit een prettige manier is voor de meekijkers. Als u tips of vragen heeft, dan kunt u ze gerust stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Als er iemand is die ook mee wil helpen met de livestream, laat dit dan weten! We zouden heel graag met meer mensen beschikbaar zijn voor de livestream.
Bevestiging ambtsdragers:
De kerkenraad is verheugd om u mede te delen dat er geen bezwaren zijn binnengekomen tegen ons voornemen Arie van Harselaar te bevestigen als ouderling. Wij zijn dankbaar in het vertrouwen dat u stelt in Arie. De bevestiging van Arie zal plaatsvinden in de dienst van 7 juli.
Eindexamen:
Binnen onze gemeente zijn geslaagd voor hun eindexamen: Timo Sterrenburg, Sybren van Gammeren, Tom van den Broek en Bram van den Broek. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie, geniet van de vakantie en succes met jullie vervolgopleidingen na de zomer. Alle anderen waarvan we niet weten dat ze geslaagd zijn ook van harte gefeliciteerd. Voor zij die nog een herexamen hebben zullen we duimen.
Voor pastorale bijstand kunt u contact opnemen met diaken Ria Vuijk (0416 313451 of 0612310947) of ouderling Marry Molenaar (0627379047).
Kopij Voetius in de vakantie:
Let op de vakantieperiode begint weer. De volgende drie edities van de Voetius komen om de drie weken uit, dus lever uw kopij op tijd aan.
Kopij Voetius:
Om het verzamelen en verwerken van de kopij werkbaar te maken voor de werkende kerkenraadsleden willen we graag dat u de kopij uiterlijk zaterdagavond aanlevert. U kunt uw kopij sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Kopij Voetius. Bij voorbaat dank hiervoor.
Namens de kerkenraad, Thomas Hanckmann