Dienst zondag 12 september 9.30 uur
Voorganger : Ds. J. Wolters uit Apeldoorn
Kosteres : L. van Kapel
Uitgangscollecte : Plaatselijk jeugdwerk

We heten gastvoorganger ds. Wolters hartelijk welkom. We wensen elkaar een gezegende dienst.
Coronamaatregelen:
U behoeft zich voor het bijwonen van de kerkdiensten niet tevoren aan te melden. We sluiten banken af zodat de vereiste 1,5 meter met de bezoekers voor en achter u steeds gerespecteerd kan worden. Voor de afstand in de bank vragen wij u zelf zorg te dragen. In principe is er plaats genoeg voor iedereen. We verzoeken u om uw handen te blijven ontsmetten bij binnenkomst. Het mondneusmasker hoeft niet meer gedragen te worden bij verplaatsingen binnen de kerk zolang u de afstand van 1,5 meter respecteert. Mocht u vragen hebben over de coronaregels in onze kerk dan kunt u contact opnemen met Esther Wijnberg, ewijnberg@home, 06 51 268 203.
Uitzending:
De diensten worden uitgezonden in beeld en geluid via livestream en kerkomroep. Toegang, live en desgewenst ook later, verkrijgt u via www.hervormdegemeenteWaspik.nl.
Overlijden:
Op zondag 29 augustus overkwam Pieter Wijnberg een ernstig scooterongeval. Na een week op de IC in het Erasmus medisch centrum overleed hij op 5 september in het ziekenhuis. Een ‘in memoriam’ volgt later. De afscheidsdienst vindt zaterdagochtend om 10.30 plaats en is via de livestreaming te volgen. We wensen Piet, Esther, hun gezin, oma Adje en degenen die Pieter zullen missen kracht, sterkte en Gods nabijheid toe in deze moeilijke dagen van afscheid en herinneringen.
Namens de kerkenraad, Adriaan van Gammeren.
Nationale ziekendag:
De Zonnebloem afdeling Waspik houdt op zaterdag 11 september in Den Bolder een bijeenkomst ter gelegenheid van nationale ziekendag. We wensen de deelnemers samen met de vrijwilligers een mooie dag.
Ontvangen via bank en enveloppe de volgende bedragen

Collecte  I                   € 166,71
Collecte  II                  € 256,71
Onderh. & R. fonds  €   51,18
Instandh. p.r plaats €   31,19
Orgel fonds               €   89,30
Hiervoor hartelijk dank.
Vakantie:
Ds. Van Kapel heeft vakantie tot en met 19 september. Heeft u behoefte aan pastorale bijstand? Neemt u dan contact op met diaken Ria Vuijk, tel. 0416-513451.
Kopij:
Kopij voor Voetius kunt u inzenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk op maandagen om 12.00 uur.
Zondag 12 september kindernevendienst in De Schakel.
                        scriba Thomas Hanckmann