Dienst zondag 29 augustus 9.30 uur
Voorganger : Ds. G. de Boer uit Rhenen
Koster : H. Pruijsen
Uitgangscollecte : Orgelfonds

We heten gastvoorganger ds. Boer hartelijk welkom. We wensen elkaar een gezegende dienst.
Coronamaatregelen:
U behoeft zich voor het bijwonen van de kerkdiensten niet tevoren aan te melden. We sluiten banken af zodat de vereiste 1,5 meter met de bezoekers voor en achter u steeds gerespecteerd kan worden. Voor de afstand in de bank vragen wij u zelf zorg te dragen. In principe is er plaats genoeg voor iedereen. We verzoeken u om uw handen te blijven ontsmetten bij binnenkomst. Het mondneusmasker hoeft niet meer gedragen te worden bij verplaatsingen binnen de kerk zolang u de afstand van 1,5 meter respecteert. Mocht u vragen hebben over de coronaregels in onze kerk dan kunt u contact opnemen met Esther Wijnberg, ewijnberg@home, 06 51 268 203.
Uitzending:
De diensten worden uitgezonden in beeld en geluid via livestream en kerkomroep. Toegang, live en desgewenst ook later, verkrijgt u via www.hervormdegemeenteWaspik.nl.
Huwelijksjubileum:
Henk en Wilna van Oosterhout zijn op 3 september 40 jaar getrouwd. Wij feliciteren hen hartelijk, en ook de kinderen feliciteren we hartelijk. Op 18 augustus werd de familie verblijd met de geboorte van kleindochter Lana, zodat we Henk en Wilna ook als grootouders kunnen feliciteren. Destijds kregen Henk en Wilna als trouwtekst de bede van Mozes in Exodus 33: 15: Indien Gijzelf niet medegaat, doe ons vanhier niet optrekken. We bidden hen de nabijheid toe van God op het verdere van hun levenspad. Dat ze elkaar en hun gezin, en wie nog meer in buurt, kerk en maatschappij hun pad kruisen tot een teken mogen zijn van de trouw van God die in Jezus Christus ons voorgaat.
Contactmiddag:
De contactmiddag begint weer op woensdag 8 September om 14.00 uur in de Schakel. U bent weer van harte welkom maar dan wel voor 3 September opgeven bij:Dinie Schiedon tel: 0416277392.
’t Schakeltje:
De volgende editie van 't Schakeltje zal op DV 23 september verschijnen. De redactie ziet uw bijdrage heel graag uiterlijk 11 september a.s. tegemoet. Het is ontzettend fijn wanneer er ook vanuit de gemeente kopij wordt aangeleverd voor het blad zodat het echt een blad van en voor de gemeente is! U kunt daarbij denken aan een gedicht dat u ergens heeft gelezen, een gedachte die u kwijt wilt, een terugblik op de vakantieperiode, een vooruitblik naar het winterseizoen.... Wat u maar wilt! U kunt uw bijdrage mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U mag uw bijdrage ook aan één van de redactieleden overhandigen (dominee Van Kapel, Anna Wijnberg, Esther Wijnberg).
Ds. Van Kapel ontving 1 x €20,00 voor het restauratiefonds. Hartelijk dank voor uw gift.
Op 28 augustus kunt u uw oud papier weer aan de straat zetten. De ophalers zijn W.A. Martinus, M. van Pas, A. Craaijo, S.J. Spuijbroek, J. van Pas en W. Boezer.
Vakantie:
Ds. Van Kapel heeft vakantie. Neemt u voor pastorale bijstand contact op met diaken Ria Vuijk, tel. 313451.
Kopij:
Kopij voor Voetius kunt u inzenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk op maandagen om 12.00 uur.
Zaterdag 28 augustus oud papier ophalen.
                        scriba Thomas Hanckmann.