Dienst zondag 30 mei 9.30 uur
Voorganger : Ds. C. Hendriksen uit Woudrichem
Kosteres : L. van Kapel
Uitgangscollecte : Orgelfonds

We heten ds. Hendriksen hartelijk welkom en wensen elkaar een gezegende dienst.
Livestreamarchief:
We attenderen u nogmaals op de mogelijkheid om de livestreamuitzendingen van de kerkdiensten terug te kijken via archief. Maakt u gerust gebruik van deze mogelijkheid. Als op u de website in de menubalk ‘kerknieuws’ aanklikt en in de kolom die dan verschijnt ‘livestream’, komt u in het archief en kunt u daar een dienst kiezen.
Aanmelden diensten:
U kunt zich aanmelden voor de kerkdiensten en avondgebeden bij ouderling Esther Wijnberg, 06 51 268 203 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ingevolge de procedure is er plaats voor 30 personen. Mocht u zich hebben aangemeld maar niet kunnen deelnemen dan laat Esther u dat uiterlijk op de voorafgaande dag weten. U kunt de dienst thuis meeluisteren via de website www.hervormdegemeentewaspik.nl, klik op button ‘Beluister de kerkomroep’. Ook kunt u via livestream de dienst meebeleven. Op de website volgt u dan de link naar de uitzending.
Kindernevendienst:
Op de website www.hervormdegemeentewaspik.nl kan je elke zondag een vertelling en een werkje vinden. Kijk bij wekelijkse berichten. Veel plezier!
Dhr. A. van Harselaar (’t Vaartje 6) werd getroffen door een hersenbloeding. Hij verblijft op de intensive care van het Elizabeth-ziekenhuis in Tilburg. Wij bidden Arie en zijn vrouw Anneke en de kinderen Gods nabijheid toe met het gebed van David: … en Gij legt Uw hand op mij (Psalm 139: 5).
Succes:
De schoolexamens zijn in volle gang. We wensen de eindexamenkandidaten sterkte.
ds. H.J. van Kapel ontving 1 x Euro 50,- op huisbezoek. Hartelijk dank voor uw gift.
Zaterdag 29 mei kunt u het oud papier weer aan de straat zetten. De lopers zijn deze keer A. Pruijsen, S. Masli, P. Pruijsen (Poolsestraat) en E. Craaijo.
Vakantie:
Van 29 mei tot 6 juni heb ik vakantie. Voor bijstand door een predikant kunt u contact opnemen met diaken Ria Vuijk, tel. 313451.