Uitleg meekijken en luisteren met de kerkdienst Hervormde Gemeente Waspik

De live dienst start rond 9.15 uur
Meekijken met een IPad/IPhone of tablet/andere mobiele telefoon? 
Volg dan eerst stap 1
Wilt u meekijken via een computer? 
Ga gelijk door naar stap 2
Let op: U hoeft nu de kerkomroep niet te gebruiken, anders gaat het geluid rondzingen. Het volume van uw telefoon of tablet kunt u zelf harder/zachter instellen.

Stap 1:
Voor Apple apparaten? Installeer dan eerst de Zoom App via de App Store van Apple.
https://apps.apple.com/nl/app/zoom-cloud-meetings/id546505307
Heeft u een andere mobiele telefoon of tablet? Installeer dan de Zoom App vanuit de Playstore van Google.
https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings&hl=nl&gl=US

Stap 2: klik op het volgende internetadres
Livestream Hervormde Gemeente Waspik nodigt u uit voor een kerkdienst via Zoom. Klik met uw muis op het (blauwe) onderstaande internetadres
https://us02web.zoom.us/j/5939468228?pwd=bjBhdGxjU25SSHZqREhTZTBETGloQT09

Stap 3: alleen als u meekijkt op een PC
- Klik op Annuleren
- Klik daarna op 'Join from Your Browser'- Klik op 2 x linksboven op 'Toestaan'
- Kies daarna voor Join Audio by computer
(als nu de dominee in zicht komt, kunt u uw eigen kleine venster weghalen door op de 3 ... rechtsboven te klikken als u op uw eigen mini venster gaat staan met uw muis, kies hier voor 'Hide Self View'
Klaar!

** Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het instellen van uw telefoon, tablet op PC, neem dan (na 17.00 uur) contact op met Patrick Gerrets/Rianne Boll via telefoonnummer 06-22628361 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reglement voor het gebruik van "De Schakel"

BERICHT KERKDIENSTEN:
Voorlopig vinden de kerkdiensten alleen online plaats. Aanwezigheid van kerkgangers is helaas niet mogelijk. De kerkenraad volgt daarmee de aanbevelingen van het Interkerkelijk Contact Overheidszaken, waar de Protestantse Kerk lid van is, op. Ook geven we daarmee gehoor aan de oproep van premier Rutte die vraagt om zo mogelijk alle contacten te mijden.  

Uw kerkenraad 

Avondmaalsviering in COVID-tijd:

Op zondag 27 september vierden we voor de eerste maal sinds de uitbraak van het covid-virus het Heilig Avondmaal. Aan deze viering ging de nodige voorbereiding vooraf om het zo uit te denken dat we de viering corona-proof konden doen. Wijn en brood werden in afzonderlijke cupjes gereed gezet en staand om de tafel hebben we een gezegend samen zijn met Jezus en elkaar gehad. Zolang het virus niet overwonnen is zullen we op deze wijze het Heilig Avondmaal blijven vieren.

Klik hier voor informatie over de cursus