Kindernevendienst 

Tijdens de preek op zondagmorgen zijn de kinderen welkom in een eigen kindernevendienst, met een bijbelvertelling en verwerking of spel. 
Er is 1 groep voor 4-12 jarigen. De kindernevendienst vindt plaats in kerkelijk centrum De Schakel. Tijdens de zomerschoolvakantie is er geen kindernevendienst. 

Up date 1 november 2020
Omdat er weinig mensen en dus ook kinderen in de eredienst mogen zijn, willen we jullie toch de mogelijkheid geven om thuis met de kinderen een nevendienst te houden. Elke zondag wordt het verhaal en de uitwerking op deze website geplaatst onder kerknieuws > wekelijkse berichten.
Heb een goede dienst samen

Contactadres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Crèche

Tijdens kerkdiensten op zondagen is er een oppasdienst voor baby's, peuters en kleuters. De oppasruimte bevindt zich in het gedeelte achter de binnendeur naast de preekstoel.  De oppasdienst beschikt over een box, wipstoeltje, flessenwarmer en een heerlijke hoeveelheid speelgoed en voorleesboeken!

Contactadres:
Esther Wijnberg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 51 268 203