Samen eten project vrijdagavond 13 januari 2023
Klik hier voor informatieUpdate 10 juni 2021

Van het jeugdwerk:

Tijdens de Coronacrisis hebben we via een aantal kleinigheidjes die aan huis zijn bezorgd  verbinding gehouden met onze kinderen van de club. We hebben daar mooie reacties op gekregen. Binnenkort krijgt elke kind weer iets leuks maar dan wel als een soort afscheidsgeschenk van de club. De leiding van het jeugdwerk heeft geen kinderen meer in de basisschoolleeftijd en na een aantal oproepen in de gemeente hebben we nu besloten om het jeugdwerk te stoppen. Een besluit wat moeilijk is om te nemen, maar we zien het ook niet als een punt achter het jeugdwerk, we willen eerder zeggen dat het een punt komma is. Voor ons is het altijd nog mogelijk om mee te denken met nieuwe initiatiefnemers of ideeën. Het project Samen Eten zullen we wanneer mogelijk als groep ook zeker weer oppakken. Afgelopen 8 juni hebben we in de Schakel samen met dominee van Kapel, Ria Vuijk en Thomas Hanckman als vertegenwoordiger van de kerkenraad herinneringen opgehaald aan vele jaren jeugdwerkleiding. Wat een bijzondere tijd en wat mooi dat we die hebben kunnen besteden aan de kinderen van onze kerk. We ontvingen allen een leuke attentie voor onze inzet, waarvoor nogmaals dank.

Ondergetekende blijft altijd bereikbaar als er mooie plannen gesmeed worden voor onze jeugd en ook de rest van de jeugdwerkleiding heeft toegezegd om best een keer te willen helpen. Dank voor het vertrouwen wat u aan ons liet zien, door uw kind mee te laten doen aan de club!

Namens alle jeugdwerkleiding, Rianne BollUp date 17-10-2020:
Vanwege de coronamaatregelen en de nieuwe hygiëne-/ gebruiksvoorwaarden van "de Schakel" zien wij als leiding helaas niet de mogelijkheid om een goede invulling te geven aan onze clubavonden. Toch willen we jullie laten weten dat je niet wordt vergeten. Daarom hebben we aan de deelnemers  "Kliederkerk thuis" uitgereikt zo kunnen jullie de club in huis halen en dit samen met je familie en / of vrienden vieren, of even helemaal alleen. Uiteraard vinden we het leuk om op de hoogte te blijven wat jullie ervan vinden, dus willen jullie ons laten meekijken?

Waar: In de clubapp
Wat: Deel je activiteit / foto

Mochten er veranderingen zijn, dan houden we jullie op de hoogte in de clubapp
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Om de drie weken op vrijdagavond is de Schakel en een deel van de Kerk een gezellige, drukke bijeenkomst van kinderen en jongeren van onze en van buiten onze gemeente.
Groep 3  heeft voordat zij naar het jeugdwerk gaan de mogelijkheid om catechisatie ( zie elders op de site) te volgen. Deze start om 18.45 uur in zaal 2, aansluitend start de jeugdwerkavond.

De indeling van de groepen en leiding is als volgt:

Groep 1: groep  3 , 4 en 5  van de basisschool 18.30 - 20.30 uur
Groep 2: groep  6 , 7 en 8 van de basisschool 18.30 - 20.30 uur
Contactpersonen : Miranda Masli 06-45746647 , Ellie Netten 06-83400305  en Lianne Knoops 06-20207660
Groep 3: Jeugd 12+  we gaan in overleg activiteiten organiseren, voor initiatieven graag contact opnenen met 
 Rianne Boll 06-22628361

Contributie voor het hele seizoen bedraagt €12,00 (graag op de eerste clubavond betalen)

Op de clubavonden gaat de bijbel open, we bidden, zingen en doen een leuk spel, maken mooie dingen/knutselen of gaan erop uit voor een speciale activiteit.
Luisteren naar verhalen over de Here God en op een fijne manier omgaan met elkaar staat centraal.

Een appje sturen omdat je wat wilt vragen of om te vertellen dat je een keertje niet kan, is een kleine moeite. Je kunt ook mailen naar jeugdwerkwaspik@gmail. com

Voor alle jongeren die op een vervolg opleiding zitten of aan het werk zijn is er catechisatie, jullie worden op dezelfde datums om 18.45 uur in zaal 2 van de kerk verwacht.
daar zullen Rianne en de dominee zullen jullie verwelkomen. Lees verder bij info groep 3
Wij hopen dat jullie er weer zin in hebben  
Geef je op! Bij èèn van bovenstaande contactpersonen ! 
Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De data voor het seizoen 2020/2021
Zodra bekend volgt hier de agenda 

 whatsapp jeugdwerkEen appje sturen omdat je wat wilt vragen of om te vertellen dat je een keertje niet kan, is een kleine moeite!


 Friends

 
Beste tiener, ouder, jeugdleider uit de Midden-Langstraat!
We hebben iets nieuws voor je! Namelijk een nieuwe club voor tieners uit de regio Midden Langstraat, genaamd Friends. Met leiding uit bijna alle kerken uit de regio hebben we een enthousiast en jong leidingteam samen kunnen stellen. Daarnaast zijn er ervaren leidinggevenden betrokken bij de organisatie zodat de jongeren ook kunnen leunen op hun ervaring. Ga jij naar de middelbare school dan verwachten we jou!
We starten na het PGML Startevent en onze planning ziet er als volgt uit:

Waarom een nieuwe club? Vanuit de PGML (Protestante Gemeenten Midden Langstraat, oftewel alle PKN gemeenten uit Baardwijk, Besoyen, Waalwijk, Sprang, Capelle, Waspik & ’s-Gravenmoer) is besloten dat we jeugdwerk regionaal moeten gaan organiseren om op die manier ervoor te zorgen dat jongeren voelen en merken dat ze niet alleen staan in hun geloof. De avonden worden geleid door jongeren die dichtbij de belevingswereld van de bezoekers staan. Als leiding ben je tussen de 16 en +/- 25 jaar jong.
De Avonden : De avonden zullen afwisselend een wat meer inhoudelijk dan wel een ontspannen karakter hebben. Wel zal het geloof in Jezus Christus de samenbindende factor zijn. We hebben bijna uit elke gemeente minimaal 1 leidinggevende zodat jij vast ook iemand van de leiding kent. Op die manier komt het regionale jeugdwerk wat misschien ver weg lijkt, toch een stuk dichterbij. Daarnaast is tijdens de PGML vergaderingen gebleken dat veel ouders echt wel moeite willen doen om hun kinderen naar een dergelijke initiatief te ‘sturen’. Natuurlijk worden deze avonden zo gaaf dat jij als tiener vanzelf wil blijven komen als je eenmaal geweest bent! We organiseren de avonden in een clubhuis in Doeveren wat onze vast stek gaat worden. Voorheen noemde men dit gebouw De Crocus.
Samen, niet alleen Nu denk je misschien: Klinkt goed allemaal … maar ik moet het nog zien gebeuren. Nou, het gaat gewoon gebeuren, daar gaan wij voor zorgen, gesteund door gebed en de inzet van de diverse kerken.
De volgende stap verwachten we van jou. Jij moet gewoon komen, dit moet je ervaren!
We zien je graag!
Ga jij naar de middelbare school ,vind jij het leuk om samen te komen met andere jongeren voor leuke activiteiten en gesprekken over het geloof ?
Dan is FRIENDS iets voor jou !!
De Friends Crew  
 Data voor het seizoen 2020-2021
Zodra bekend worden deze geplaatst

Agenda Jeugdwerk

Geen komend evenement!