Iedereen die inspiratie zoekt, is welkom bij onze gespreks- en leergroepen. Voor informatie en aanmelding kun je contact opnemen met ds Henk van Kapel, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  telefoon: 0416 - 311315. 

Overzicht van groepen:


Jongerencatechese 

Is bestemd voor jongeren vanaf groep 8 van de bassisschool. We werken met de methode Follow Me.
Follow Me is een methode voor multimediale mentor-catechese aan jongeren. Mentoren en jongeren helpen elkaar om de relatie met God en met elkaar te ontwikkelen en om het christelijk geloof te belijden en met niet-christenen te delen. Het programma is gebaseerd op de Apostolische Geloofsbelijdenis.
Het totale programma beslaat vier jaargangen. Het is zo opgebouwd dat instroom van nieuwe deelnemers elk moment mogelijk is.
Onderwerp :
Follow Me – Jezus volgen
Data:
Seizoen 2020-2021
volgt na opgave
Plaats :
kerkzaal II aanvang 18.45 uur

Belijdenis-catechisatie

Enkele jongeren hebben zich aangemeld voor belijdenis-catechisatie.De start is vrijdagavond 13 september 20.00 uur, in zaal II in de kerk.Als je ervoor voelt om mee te doen, neem dan contact op met ds. Henk van Kapel
tel. 0416-311315  email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Bijbelgesprekskring

Onderwerp
We begonnen een nieuwe serie bijbelstudies over mensen rondom David. We richten de schijnwerper op Davids voormoeder Ruth, zijn voorganger Saul, twee profeten om hem heen nl. Samuël en Nathan, twee van zijn vrouwen nl. Abigaïl en Bathseba, twee goede vrienden nl. Jonathan en Barzillai en de zoon van een vriend : Mefiboseth. Via het leven van deze mensen krijgen we mooie inkijkjes in het leven van David. We leren ook deze mensen zelf beter kennen. En we vragen : wat kunnen we leren over wie God is voor deze mensen en voor ons ?
We werken met het boekje van René van Loon, Koninklijk gezelschap. Bijbelstudies over mensen rondom David.
Wil je meedoen? Je bent van harte welkom ! Meld je tevoren aan, dan bestellen we een boekje. Kostprijs €. 8,--. Aanmelden kan bij ds. Van Kapel tel. 311315, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Data

Plaats
Kerkelijk Centrum De Schakel .

 


 

Bezinningsuur Heilig Avondmaal

Onderwerp
We bespreken het avondmaalsformulier aan de hand van ds L. Smelt "Van kracht tot kracht ".
Data

Plaats
Kerkelijk Centrum De Schakel

 

Agenda Geloofsverdieping

Geen komend evenement!